Wees Vindbaar Internet Marketing & Website Promotie

I.v.m. Afbouwen bedrijfsactiviteiten is deze website niet onderhouden

Deze site beschrijft hoe je met Website Promotie en Zoekmachine Optimalisatie je website op het web meer bekendheid kunt geven. Waarbij het gevonden worden door de Zoekmachines op dit moment de belangrijkste stap naar succes is.

Een website is een marketing instrument, het kan gebruikt worden om een bedrijf meer bekendheid te geven, een product of een dienst te verkopen. Hoe je een website het beste inzet als marketing instrument is sterk afhankelijk van het product dat je wilt aanbieden, het ontwerp, inhoud en structuur bepalen het succes.

Maar ook de website zelf is een product, voordat je een site kunt gebruiken om iets aan de man te brengen moet eerste de site zelf 'verkocht' worden. Bij een gloednieuwe winkel ver achter op een industrieterrein zal het ook niet stormlopen zonder reclame en met name wegwijzers. Gerichte reclame maken in de webwereld kan; goedkoper en effectiever is het om voor goede wegwijzers te zorgen. Hyperlinks de wegwijzers van het internet zijn de sleutel tot een succesvolle site.

Deze site gaat niet over het gebruik van een website als marketing instrument, maar over de marketing van de website zelf. Hoe breng je het 'product' website aan de man, of meer in internet termen: hoe krijg ik zoveel mogelijk bezoekers. Voor veel, met name privé, sites is het krijgen van veel bezoekers (hits) het hoofddoel de relevantie van de bezoeker is niet belangrijk, elke hit telt. Voor meer commercieel ingestelde sites is het soort bezoeker ook nog van belang. Een auto-verkoper die per dag honderden tieners op bezoek krijgt omdat er een gaaf spelletje te vinden is heeft de verkeerde doelgroep te pakken.

De eerste (elke hit telt) groep kan gaan voor technieken als linkuitwisseling, banner-exchange en auto-hitters. Dit levert een gegarandeerde stroom hits op, bezoekers de term bezoeker niet waard zijn.

Voor de tweede groep zijn meer gedegen methoden nodig. En de basis moet goed zijn: een goede site met veel informatie of een winkel die zich duidelijk onderscheid. Daarna is het principe heel eenvoudig: zorg dat links naar jouw site op zo veel mogelijk (relevante) sites te vinden is. Dat kan zijn op websites met gerelateerde onderwerpen, startpagina's en de belangrijkste in zoekmachines.

Deze site maakt onderdeel uit van website adviesbureau brambring, de dienstverlening bestaat uit het aanbieden van informatie op deze site en op verzoek per email hulp bij vragen en het inrichten van sites. Deze ondersteuning wordt gratis aangeboden zolang deze zich beperkt tot enkele mails over en weer.

Op de Index is een kompleet overzicht van de pagina's op deze site.


Over wikis

De 'techniek' waarop deze website gebaseerd is noemen ze een wiki. Een wiki is een portaal die het toestaat een website via het web te onderhouden met eenvoudige syntax. Bijzonder aan het concept van wiki's zijn de wiki-links. Zodra er een woord in Camel Case staat wordt er automatisch een (interne ) link gemaakt naar die pagina. Zo bouw je eenvoudig en vlug een samenhangende website. Het idee achter een wiki is dat je eenvoudig met een gemeenschap een website kunt onderhouden, zonder dat het nodig is dat de deelnemers ergens lid van zijn. De nadruk ligt op inhoud niet op layout. Deze wiki is alleen door mij te wijzigen. Bij mijn tuin wiki kun je wel meedoen en pagina's aanassen. Ook het Gasten Boek is vrij te wijzigen. Meer over wiki's kun je bijvoorbeeld vinden op http://nl.wikipedia.org/. Dit is een PmWiki

Deze site

Van oorsprong was dit een persoonlijke site, vandaar dat er ook informatie staat die niets te maken heeft met website marketing, foto's, reisverslagen Kaasfondue recepten en meer. Daarnaast staan ook een wiki over de de tuin en startpagina's (egel, tropische tuin, palmboom) onder beheer. Behalve over Website Marketing en Zoekmachine Promotie zijn er nog diverse zijtakken op deze site. Een stukje Olympische spelen, wat voor baby's en kinderen of gewoon lekker op reis.

brambrambring

brambring.nl staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel 08126196

Privacy Policy
©

 

Main Home

Index

Contact

Laatste wijzigingen