Doel

Doel van deze pagina’s is om in de aanloop naar de spelen toe informatie te verschaffen, dit omdat de informatie voorziening in de aanloop naar de spelen vaak tekort schiet. Tegen de tijd dat de spelen beginnen hebben de grote jongens hun informatie wel op orde en verliest deze site zijn noodzaak. Er ontbreken geld en middelen om te willen concurreren met commerciële instellingen als NOC-NSF, ATP of de media.

De pagina’s zijn samengesteld ter lering en vermaak. Er is geen enkele garantie dat de informatie correct of volledig is. Er is geen relatie met het NOC-NSF of een van hun partners.

Bijdragen

Mocht je over een sport of belevenis met betrekking tot de olympische spelen een bijdrage leveren aan deze site, dan ben je meer dan welkom dit te doen.

Mail je suggestie. Retourlinken en onder voorwaarden vergoedingen zijn mogelijk.

Teksten

De informatie is samengesteld uit vrij beschikbare bronnen, persberichten en ervaringen van derden. Overname van teksten is toegestaan mits met bronvermelding en een kort mailtje aan de webmaster van deze site.

Foto's en pictogrammen

Foto's zijn afkomstig van vrij beschikbare bronnen, waar toegestaan van de beijing-website en personen die hun foto's beschikbaar stelden.

Aan het gebruik van foto's zijn door de eigenaar meestal een of meerdere voorwaarden gekoppeld. Overname van foto's rechtstreeks van deze site is niet toegestaan.

Hotlinken

hotlinken naar afbeeldingen op deze site is nog minder toegestaan.

Bij constatering van een hotlink zal op deze site een voorziening getroffen worden zodat er een andere nader te bepalen afbeelding naar de hotlinkende site gestuurd gaat worden. Voor het treffen van deze voorziening wordt een factuur van €35,- (ex btw) toegezonden.


©

Page last modified on 2010-02-14 09:45
Page created on 2006-08-26 06:42